Afgelopen week presenteerde de VVDenD66 Oudewater haar nieuwe lijsttrekker, Gijs Hoogenboom. Ten opzichte van de kandidatenlijst uit 2014 verwelkomt de fractie 7 nieuwe kandidaten. Hiermee is de lijst van VVDenD66 Oudewater niet alleen verjongd, maar ook vernieuwd. Geen lijstduwers, maar actieve kandidaten met verfrissende ideeën voor onze gemeente. 

Lijsttrekker Gijs Hoogenboom is erg blij met de lijst van VVDenD66 Oudewater voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 worden gehouden: “Met de mix van bekende gezichten en nieuw talent kan de fractie de komende jaren het verschil maken. De inwoners van Oudewater zijn met onze lijst in de volle breedte vertegenwoordigd. Jong en oud, uit de stad en uit de dorpskernen, kennis en kunde, en allemaal positief gestemd en betrokken. Ik heb er veel zin in om met deze groep de verkiezingen in te gaan”.

 

De kandidatenlijst bestaat uit de volgende 14 personen:

 1. Gijs Hoogenboom
 2. Ignace Boreel
 3. Elly van Wijk
 4. Ben van Winden
 5. Hans Stupers
 6. Mark Kruiswijk
 7. Patrick van Klaveren
 8. Ronald Gabriëls
 9. Debra Kasbergen
 10. Ben de Vor
 11. Ad Blanker
 12. Robin Doesema
 13. Ton Hendrickx
 14. Bob Duindam

 

 

In de aanloop naar de verkiezingen zullen de kandidaten zich nader voorstellen. Ook zal de fractie het verkiezingsprogramma op korte termijn aan u presenteren.